Make-up
PRODUKTER
Sitemap
Øjne
Ansigt
Læber
Pensler


DIN KURV - KLIK HERXomii
Messingvej 54 A
8940 Randers SV
Tlf. 31 39 37 12
Fax. 86 43 92 30
E-mail. info@xomii.dk
CVR. 30 86 96 99

© Xomii.dk 2011 - All rights reserved

WHITE BITE EYELINER
Pris pr stk. 31 kr.-

Før kr. 79,- SPAR 60% (Januar udsalg)

Vælg antal:

     På lager.

Dette er en hvid eyeliner.

Meget cremet eyeliner som er let at arbejde med.

Bedre kendt som en gel liner. Uden logo, men med et påklistret ingrediensmærke på siden af den lille krukke samt navnet på farven i bunden.

Det er lidt forskelligt hvor holdbar denne eyeliner er på folk. Nogen siger, at den ikke rokker sig ud af stedet når først den er påført, og ikke engang vand kan fjerne den, mens andre siger, at den flytter sig galant hen over øjenlåget. Dog, hvis man har problemer med sidstnævnte, så skal man "sætte" eyelineren med en øjenskygge, da man sikkert har olierede øjenlåg. Så vi vil anbefale en make-up fjerner til vandfast makeup.

Brug kun ganske lidt på en eyelinerbørste og fremhæv dine øjne. Påfør mere af White Bite for at få en solid hvid streg.

Folk der har testet denne eyeliner siger, at på den våde kant i øjet, holder denne eyeliner ca. 5 timer. Men vi vil også lige skrive, at det ikke er alle der kan bruge creme eyeliners på den våde kant. Du ved sikkert godt selv hvad du kan tåle og ikke tåle. Nogle er hurtig til at få vædende øjne, og hvis du er en af dem, så brug ikke denne på den våde kant. Husk at skrue låget godt på. Og hvis nogen af jer skulle have problemer med at den udtørrer, så skriv gerne, så vi kan komme med tips til at løse dette problem.

Denne eyeliner kan med fordel også bruges som en primer på øjenlåget. Herved opnår man hurtigt et smokyeye på ganske kort tid. Pga. dens bløde konsistens kan den tones ud for at skabe en skyggeeffekt.


Ingredienser: Isododecane, Polyethylene, Trimethylsiloxysilicate, Cyclomethicone, Ozokerite, Polymethylsilsesquioxane Hydrogenated Polyisobutene, Quaternium-18 Hectorite, Propylene Carbonate, Phenyl Trimethicone, Tocopheryl Acetate, Lecithin, Propylparaben. Kan indeholde: Mica (77019), Titanium Dioxide(CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499) (CI 77510)(CI 77007)(CI 42090:2) (CI 77266)

Nettovægt: 3g. pr. eyeliner
Mål på eyeliner: 2,2 cm. høj x 3 cm. bred

 

Webshop udviklet af SideWalk webbureau