Make-up
PRODUKTER
Sitemap
Øjne
Ansigt
Læber
Pensler


DIN KURV - KLIK HERXomii
Messingvej 54 A
8940 Randers SV
Tlf. 31 39 37 12
Fax. 86 43 92 30
E-mail. info@xomii.dk
CVR. 30 86 96 99

© Xomii.dk 2011 - All rights reserved

Handelsbetingelser

Hensigten med denne side er at informere om dine rettigheder og pligter, når du handler hér på Xomii.dk
 
 
Når du afgiver en ordre
Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt. Alle ordrer indgås på dansk.

Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået med Xomii.dk. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Xomii har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Den bindende ordrebekræftelse/ faktura sendes til dig sammen med de varer, du har bestilt.

Annullering af ordre
Ordrer, der endnu ikke er effektueret af Xomii ved afsendelse af de bestilte varer, kan annulleres ved at kontakte Xomii. Er varerne afsendt af Xomii, har du i et vist omfang mulighed for at returnere dem, hvis du nu skulle fortryde købet. Se nærmere under punktet ”Fortrydelses-/returret”

Betaling
Ved betaling med kort sendes oplysninger sikkert og krypteret til PBS. Alle betalinger vil være i danske kroner (DKK). Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Dankort eller Visa. Hvis køber har andre betalingskort end de nævnte, bedes køber kontakte Xomii på email info@xomii.dk, derved kan betaling ske via netbank. Oplysninger for betalingskort transmitteres krypteret mellem kunde og Xomii.dk. Personoplysninger (navn, adresse osv.) krypteres dog ikke, men vil ikke på noget tidspunkt blive overdraget, solgt eller videregivet til tredjepart. Køber betaler kortgebyret.

Navn, adresse og e-mail opbevares, sammen med information om, hvilket produkt du har købt, i 5 år. Dette gør vi for at opfylde dine og vores garantivilkår, og for at du senere kan henvende dig og få en ny kopi af din faktura. Henvendelser angående dette skal ske på telefon nr. 31 39 37 12 (mandag – fredag kl. 10 - 13) eller på mail info@xomii.dk Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Forsendelse og levering
Ordrer bestræber vi os på at sende indenfor 2 uger, da vi er i færd med at sælge hele varelageret, og alle produkter derfor er på et fjernlager. Derfor har vi ikke længere dag til dag levering.

Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet. Du betaler kun fragt én gang, uanset hvor mange produkter, du køber pr. ordre.
 
Fragtomkostninger:
 
Postpakke kr. 49,- pr. levering.
Dette beløb dækker en forsikret pakke ved Post Danmark, og er gældende for Post Danmarks nye priser 2016. 
Du er forsikret op til kr. 4200,- hvis der nu skulle gå noget galt under leveringen.
Almindelig pris for postpakke er kr. 112,- men da vi har en firmaaftale med Post Danmark er vi i stand til at sende en pakke for kr. 49,-

Postpakker uden omdeling kr. 39,- pr. levering.
Dette beløb dækker en forsikret pakke ved Post Danmark, og er gældende for Post Danmarks nye priser 2016.

Du skal hente din pakke på Posthuset.

Du er forsikret op til kr. 4200,- hvis der nu skulle gå noget galt under leveringen. 
Almindelig pris for postpakke uden omdeling er kr. 92,- men da vi har en firmaaftale med Post Danmark er vi i stand til at sende en pakke for kr. 39,-
 
Brev kr. 28,- pr. levering.
Ved køb under kr. 99,- aktiveres denne fragtmulighed.

Kr. 28,- for levering dækker et brev op til 250g. ved Post Danmark.

Brevet bliver pakket ind i et boblebrev, men når forsendelsen bliver sendt som et brev, yder Post Danmark ikke forsikring.
 

Postpakker til Døgnpost kr. 49,- pr. levering.
Dette beløb dækker en forsikret pakke ved Post Danmark, og er gældende for Post Danmarks nye priser 2016.

Du skal skrive dit døgnpost-ID ved "Navn og Adresse" ved bestilling af ordre.

Læs mere om døgnpost hér: Post Danmarks side 

Du er forsikret op til kr. 4200,- hvis der nu skulle gå noget galt under leveringen.

Almindelig pris for postpakke til Døgnpost er kr. 92,- men da vi har en firmaaftale med Post Danmark er vi i stand til at sende en pakke for kr. 49,-

 
Erhvervs Postpakke kr. 49,- pr. levering.
Dette beløb dækker en forsikret pakke ved Post Danmark, og er gældende for Post Danmarks nye priser 2016.
 
Du skal skrive firmanavn ved "Navn og Adresse" under bestilling.
 
Du er forsikret op til kr. 4200,- hvis der nu skulle gå noget galt under leveringen.
 
 
Kortgebyr betaler køber, men du betaler hverken for ekspeditionsgebyr eller emballage. 
 
Ved storkøb kan Xomii tage fragtomkostningerne op til revurdering. Xomii bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem.
Levering sker med Post Danmark eller egen bil. Ved køb af bestemte varer i større antal tager vi forbehold for øget leveringstid eller udsolgte varer. Hvis ordren indeholder bestillingsvarer kan leveringstiden vare op til 90 dage.

Xomii leverer kun inden for Danmarks grænser. Dog ikke til Færøerne og Grønland.
Hvis køber ønsker at Xomii sender til Færøerne og Grønland, bedes køber kontakte Xomii via mail: info@xomii.dk

Fortrydelses-/returret
Xomii yder ifølge forbrugeraftalelovens § 17 en 14 dages fortrydelsesret. Retur-/fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen. Varer skal returneres i intakt og ubrugt stand. Desuden skal du medsende en kopi af faktura.
 
 
Varer der lugter af tobaksrøg eller andre stærke aromaer tages ikke retur.
 

Du kan returnere varen ved at:
• afvise modtagelse af varen
• sende den til Xomii. Venligst mærk pakken ”Retur”

Hvis du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, skal du selv betale for fragten, som skal være en forsikret pakkepost. Varer sendt pr. efterkrav modtages ikke. Vi anbefaler at du kontakter os på info@xomii.dk inden du sender en vare retur.
Ønsker køber varen ombyttet krediteres den returnerede vare, og den nye vare bestilles i netbutikken på sædvanlig vis.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af om du vil beholde varen eller ej. Hvis du ikke returnerer varen i egen emballage, kan det i nogle tilfælde betyde, at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes. Det samme gælder for eventuelle mærker, mærkater, prisskilte og lignende som måtte følge med produktet.
 
Når vi har fået varen retur og kontrolleret at den er i intakt og ubrugt stand, vil der ske en elektronisk tilbageførsel af pengene på varen. Der kan gå op til 5 dage igennem en sådan overførsel.
 
Bemærk: Ordrens oprindelige pakkeporto beløb bliver ikke refunderet.

Reklamationsret
I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer købt på Xomii.dk

For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.

Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare fra Xomii.dk, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid, kontakte Xomii og forklare hvori fejlen eller manglen består, så vi kan servicere dig bedst muligt.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse
Xomii tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Tjek ingredienslisten på produktet for at sikre, at du ikke er allergisk overfor produktet. Dette vil hjælpe dig og os til et succesrigt produkt.

Copyrights (lov om ophavsret)
Alle tekster og billeder tilhører Xomii, og må ikke uden skriftlig tilladelse fra Xomii bruges kommercielt eller til privat brug. 


Webshop udviklet af SideWalk webbureau